Diverse stucwerken

Diverse stucwerken

Bent u op zoek naar een vakkundig stukadoor voor uw project? Laat ons kennis met u maken. Wij hebben professionele stukadoors die we kunnen inzetten voor elke stucklus. Of het nu gaat om een badkamer, woonkamer of een buitenmuur. Onze stukadoors voeren elke klus naar volle tevredenheid uit. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

De basis van stucen is de oppervlakte die u wilt laten stucen. De meest voorkomende keuzes zijn de muren en het plafond. Verstandig is om direct zoveel mogelijk tegelijkertijd te laten stucen, zodat onze stukadoor niet elke keer terug hoeft te komen. Dit levert een kosten besparing op en tevens is het ook maar 1 keer een rommel in huis.

Muren en plafond stucen

Een muur stucen kan met verschillende soorten stucwerk. Van spack spuiten tot een gladde muur. Om een gladde muur te creƫren zal een professionele stukadoor van Visco een uitkomst bieden. Naast de muur wordt vaak het plafond gelijk meegenomen. Erg populair hierbij is het gebruik van gips. Na het gebruiken van gips is er de mogelijkheid om hier overheen te verven.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Of vul hier het contactformulier in