Renovaties en restauraties

Renovaties en restauraties

Bent u op zoek naar een vakkundig aannemer voor een renovatie of restauratie? Dan bent u bij Visco aan het juiste adres. Onze vaklieden voeren het ambachtelijke werk voor u uit, zonder daarbij historische details uit het oog te verliezen. Bij het renoveren van een woning behouden we het bestaande karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet.

Renovatie of restauratie?

We krijgen regelmatig de vraag: wat het verschil is tussen een renovatie en restauratie?

Bij een renovatie passen we een gebouw aan, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, brandveiligheid en het verlagen van uw energielasten. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken. We kunnen de oude uitstraling van het pand herstellen of we kunnen de uitstraling van het pand moderniseren.

Bij een restauratie herstellen we het pand in de oude glorie. Hierbij gebruiken we alleen traditionele materialen en technieken. Zo behouden monumentale panden hun prachtige authentieke eigenschappen.

Waarom kiezen voor Visco?

Wij hebben al prachtige panden mogen renoveren en restaureren. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

  • Professionele renovaties en restauraties;
  • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
  • Vakmanschap, kwaliteit en zorg;
  • Vele jaren kennis en ervaring;
  • Duidelijke communicatie;
  • Wij hebben groot oog voor detail;

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Of vul hier het contactformulier in