Tegelwerken

Slate,Tile,Ceramic,,Seamless,Texture,Square,Dark,Gray,Map,For

Tegelwerken

Bent u op zoek naar een vakkundig tegelzetter voor uw tegelwerk? Laat ons kennis met u maken. Wij hebben professionele tegelzetters die we kunnen inzetten voor elke tegelklus. Of het nu gaat om een badkamer, toilet of een tegelvloer. Onze tegelzetters voeren elke klus naar volle tevredenheid uit. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Tegels zijn een perfecte afwerking voor badkamers, vloeren en keukens. Ze zijn hard, slijtvast, waterafstotend, makkelijk te onderhouden en geven een ruimte een moderne uitstraling. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden en combinaties mogelijk.

Waarom tegels gebruiken?

Tegels en vloerverwarming

Er zijn een flink aantal voordelen aan het gebruiken van tegels. Denk maar eens aan de ruime keuze in kleuren, patronen en materialen. De meest voorkomende tegels zijn keramische tegels en natuursteen tegels. Ook zijn tegels uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Tegels zijn water-, vlek- en hittebestendig en daardoor ook erg duurzaam, hard en gemakkelijk in onderhoud.

Tegels kunnen goed in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt. Zowel keramische tegels en tegels van natuursteen zijn in de regel geschikt. Door te combineren met vloerverwarming behoudt je de strakke uitstraling van een woon- en/of badkamer en realiseer je de behaaglijke warmte van tapijt of vloerbedekking.

Vloerverwarming in combinatie met een tegelvloer is bovendien zeer energiebesparend. Tegels houden namelijk geen warmte tegen, maar geleiden warmte. Bovendien slaan tegels ook warmte op, zodat de ruimte langer warm blijft. Uiteraard zijn er wel verschillen in warmteafgifte capaciteit per tegel en natuursteensoort. Laat ons u deskundig adviseren!

Tegels kunnen gecombineerd worden met elektrische of watergevulde vloerverwarming. Elektrische verwarming wordt vaak naast radiatorverwarming gebruikt en is vooral populair in badkamers.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

Of vul hier het contactformulier in